سیمانکاری نما ساختمان
برای شروع سیمانکاری نما در نمای سیمانی، قبل از شروع الزاما باید سطحی متناسب با طرح مورد نظر ایجاد کرد ، و این کار با شاسی کشی های فلزی در کنار طوری رابیتس همراه است.
برای استفاده از سیمانکاری نما ، ابتدا باید ، بعد از تکمیل جوشکاری و بستن رابیتس ، توری را با ملات خمیری ساخته شده از سیمان و پودر سنگ بپوشانیم ، تا شرایط خوبی برای بستر چسبیدن ماسه سیمان فراهم شود.
لذا بعد از این که طرح اولیه را شروع کردیم،جهت ایجاد سطح صاف ، کروم بندی های ارتفاعی و طولی را با آرامش و دقت شروع میکنیم تا سیمانکاری به خوبی انجام شود.
برای این که ملات سیمانی از چسبندگی بالایی برخوردار باشد ،سطح زیرین سیمانکاری را مقداری مرطوب میکنیم . بعد از این که سیمانکاری نما به پایان رسید ،باید سیمان را در چند نویت حتما آبدهی کنیم .به عنوان مثال در روز به مدت 4 تا 7 بار آب دهی میکنیم،تا سیمان ترک بر ندارد و استقامت آن بالا رود.
نوبت میرسد به لایه رویه ،که از این رو دارای رنگ ها و طرح های مختلفی است ، که در ادامه به آن ها اشاره میکنیم.

سیمانکاری نما توسط تیم با تجربه ی مستر راپل
سیمانکاری نما در تهران
خدمات سیمانکاری نما ساختمان در تهران نیز از مهمترین خدمات مجموعه مستر راپل میباشد. این خدمات به متراژ نما، که از جمع ضرب ارتفاع و عرض ساختمان به دست میآید، بستگی دارد. همچنین، طرح نمای ساختمان نیز نقش تعیینکنندهای در میزان کار و زمان اجرای عملیات سیمانکاری نما در تهران دارد.
با تماس با ما، میتوانید خدمات سیمان کاری نما در تهران دریافت کنید. تیم ما با سرعت به محل شما میرسد و اطلاعات جامعی از جمله هزینهها و زمان اجرای کار را به شما ارائه میدهد. این اطلاعات به شما راهنمایی میکند تا با اطمینان از انتخاب خود، به عملیات سیمانکاری نما در تهران بپردازید و نتیجهی بهتری برای ساختمان خود به دست آورید.
نمای سیمان سفید در سیمانکاری نما
سیمانکاری نما یکی از روشهای معمول برای اجرای لایهی رویی است که از ملات خمیری پودر سنگ به همراه مقداری سیمان سفید استفاده میشود و در بیشتر ساختمانها مشاهده میشود.
برای اجرا، ملات باید کاملاً خمیری باشد و با مالههای پلاستیکی روی دیوارهای به ضخامت 5 تا 10 میلیمتری پیاده میشود. سپس قبل از خشک شدن، سیمان سفید را روی آن با تخته مالههای نرم یا اسفنجی ماساژ میدهیم تا سطح آن صاف و یک جور طرح صیقلی نمایان شود.
این ماساژ بر سطح آب پاشیده میشود ، زیرا از کنده شدن ملات و ترک خوردن آن جلو گیری میکند و سیمانکاری نما ما به خوبی صورت میگیرد.در بیشتر مواقع سطح سیمان سفید حتما باید حداقل 3 روز و در هر روز 2 الی 3 بار آب داده شود ، زیرا به مقاومت کافی میرسد.
در بیشتر مواقع روی نمای سیمانی پس از مدتی ترکهایی صورت میگیرد.دلیل این ترک ها چیست ؟به دلیل این است که ساختمان دچار نشست یا انقباض تا انبساط حرارتی میشود ،این مشکل در سطوح بزرگ بیشتر رخ میدهد.

سیمان کاری ساختمانی ، توسط تیم خبره ی مستر راپل
کاهش ترک در سیمانکاری نما
1.یک سری خطوط به فاصله ی 1 یا 2 متری در جهت عمودی و افقی و به ضخامت: دلخواه خود روی دیوار ایجاد میکنیم زیرا از این راه ترک ها کمتر دیده میشود و سیمانکاری نما به خوبی تکمیل میشود.
این روش را میتوان به شکل طرح های نا منظم انجام داد . ربه عنوان مثال مانند نقش سنگ یا چوب نیز میتوان عملی کرد و کشید.
2. در سیمانکاری جلو ساختمان جدا سازی دیوار و تقسیم بندی به اندازی های یک متر یا دو متر و استفاده از شیشه در بین درزها ، تا حدودی توجه بیننده را ، از ترک ها ، دور خواهد کرد.
3.میتوان با استفاده از سنگ نانو ، به طور کلی از ترک خوردن سیمانکاری نما جلوگیری کرد .
4.وقتی ملات هارا زیر سازی کردیم باید پودر سنگ بسیار روانی را با توجه به رنگ مورد نیازمان روی دیوار قراردهیم و سپس سنگدانه های رنگی ای که از قبل تهیه کرده ایم را روی دیوار می پاچیم.(سنگدانه جوشقان)
5.پس از آن که زیر سازیمان تمام شد ، یک نوع ملات خمیری با استفاده از ترکیب سیمان و پودر سنگ و سنگدانه های رنگی ساخته میشود.

عملیات پیچ و رول پلاک و سیمانکاری نما
چرا نمای ساختمانی سیمانی ؟
به دلیل این که سیمان مقاومت بالایی دارد و در برابر عوامل جوی بسیار مقاوم است و قیمت مناسبی را دارد پس میتوان یک دلیل خوب برای تثبیت کننده ی نما سازی ساختمان در سیمانکاری نما به حساب بیاید.
برای پوشش دهی دیوار های نمای بیرونی از سیمان استفاده میکنیم . از جمله نام های نمای سیمانی ، میتوان به نمای رومی، نمای چکشی ، نمای تیشه ای ، نمای کلنگی ، نمای سیمان شکسته ،نمای تمجه ای و نمای تگری اشاره کرد.

عکسی منتخب از یکی از افراد مستر راپل
استفاده ازسیمان سفید
سیمانکاری نما، یک روش قابل استفاده در نمای ساختمان است که مناسب برای ساخت وسایل تزئینی نیز میباشد. این روش به زیبایی و نمای خارجی ساختمان افزوده و علاوه بر آن، عدم نیاز به نقاشی ساختمان برای نمای خارجی را فراهم میکند.
استفاده از سیمان سیاه
سیمانکاری نما، یکی از پرکاربردترین نوع سیمان در بنایی و ساختمانسازی است. این نوع سیمان به دلیل مقاومت بالا و قیمت مناسب، برای زیرسازی و نمای خارجی ساختمان مورد استفاده قرار میگیرد. همچنین، از آن به عنوان ملاتی مناسب و مستحکم برای آجرچینی ساختمان استفاده میشود. این نوع سیمان نیز برای زیرکاری مکانهایی از ساختمان که مصرف آب زیادی دارند، مناسب است و همچنین برای زیرسازی داخلی کف و دیوار مورد استفاده قرار میگیرد.

نمایی از اتمام عملیات ساختمانی با استفاده از سیمان سفید
نمای تگرگی و ماهوتی :
نمای سیمانی ساختمان معمولاً دارای ضخامت 2 سانتیمتر از لایههای ملات سیمان، پودر سنگ و خاک سنگ تشکیل شدهاند که از طریق دستگاه دوغاب پاش روی نمای پاشیده میشود. ( سیمانکاری نما )
نام تگرگی این به خاطر استفاده از مصالح درشت دانه گرفته شده است، ولی اگر از دانهبندی ریز در مخلوط آن استفاده کرد، نام این نما ماهوتی خواهد بود. نمای سیمانکاری شاید به اندازه نمای سیمان سفید، شسته یا تخته ماله لوکس نباشد، اما میتوان با ترکیب مصالح دیگر ظاهری ساده و مدرن با ترکیب مصالح دیگر ایجاد کرد.
نمای تیشهای یا نمای چکشی در سیمانکاری نما
این نمای سیمانی از اندود دو لایه تشکیل شده است. لایه اول که آستری به ضخامت 2 سانتیمتر است که با ملات ماسه و سیمان سفید یا سیمان رنگی اجرا میشود و بر روی آن لایهای از ملات موزائیک به ضخامت 1.5 سانتیمتر کشیده میشود.
لایه دوم که در سیمانکاری نما با ماله اجرا میشود دارای بندهایی است که با شیشه پُر میشود و پس از خشک شدن اندود، سطح آن را با تیشههای مخصوص تیشهداری میکنند.
نمای سیمانی آبساب و موزائیک شسته
این نما همانند نمای چکشی از لایه آستر با ملات ماسه و سیمان سفید یا رنگی و لایه ملات موزائیک تشکیل شده است، اما روش پرداخت متفاوتی دارد. برای اجرای این نما و قبل از خشک شدن، سطح لایه را با آب خیس کرده و تا نمایان شدن مصالح سنگی، سطح کار را با برس میسایند.
در صورتی که پس از خشک شدن، لایه نهایی را با سنگ سنباده زده شود و به قدری ساییده شود که کاملاً صیقلی و مانند موزائیک شود، به آن نمای سیمانی موزائیک گفته میشود.
روش دیگر در سیمانکاری نما، پرداخت با آب و اسید است، در این حالت پیش از آنکه اندود سفت شود، با آب و اسید ساییده میشود تا سنگ دانهها به شکل برجسته و درشت و سیمان به صورت ریز و فرو رفته نمایان شود که به آن اندود سیمانی شسته میگویند.
نمای خراشی :
نمای خراشی یکی از انواع دیگر سیمانکاری نما در ساختمانها است. اجرای این نما با استفاده از سیمانکاری نما صورت میگیرد. ابتدا لایه آستر با ملات ماسه و سیمان و لایه تخته ماله با ملات ماسه، پودر سنگ، خاک سنگ و سیمان اجرا میشود. سپس مصالح سنگی به ضخامت 2 میلیمتر روی سطح کار اعمال میشود و با استفاده از ماله مخصوص خراشهایی روی سطح ایجاد میشود.
نمای رومی سیمانی :
نمای رومی که به آن نمای کلاسیک نیز میگویند از سیمانکاری نما الهام گرفته شده است. این نما تداعیکننده عظمت، شکوه و زیبایی بنا است، اگرچه از سنگهای طبیعی مانند مرمر، گرانیت و تراورتن ساخته شود. اما برای کاهش هزینههای ساخت میتوان به جای سنگ از سیمان استفاده کرد. با این حال، نمای رومی سیمانی اغلب در خانههای ویلایی مشاهده میشود.
مزایای سیمانکاری نما
سیمانکاری نما برای نمای کلاسیک فوقالعاده قابل اجرا و زیبا است. این نما از بین دیگر نماها همانند نمای کامپوزیت، نمای سنگی، نمای آجری، نمای بایرامیکس و موارد دیگر ارزانتر است.
با وجود سیمان، این نما مقاومت بالایی نسبت به دیگر نماهای ساختمانی دارد و در برابر هر گونه تغییرات جوی و شرایط آب و هوایی مقاوم و ماندگار است. اجرای سیمانکاری نما به ایجاد نمایی صاف و یکپارچه کمک میکند.
معایب سیمانکاری نما
به دلیل وجود سیمان، وزن سازه افزایش مییابد.
این نما عایق رطوبتی و حرارتی خوبی برای مناطق مرطوب نمیباشد.
نمای سیمانی خاصیت آنتی استاتیک (تمیزکنندگی) ندارد، یعنی به راحتی گرد و خاک را به خود جذب میکند.
بعد از گذشت زمان و با وجود آلودگیهای شهری، نمای سیمانی رنگ تیره به خود میگیرد.
در پایان:در این مقاله به نحوه ی سیمانکاری نما و کاربرد آن اشاره میکند.ما باید بهترین نوع سیمان را با توجه به موقعیت آب و هوایی مورد برسی قرار داد ،زیرا از این راه میتوانیم از ترک های موجود جلوگیری کنیم.
سیمانکاری ترک نمای ساختمان
سیمان کاری نما
بر اثر نشست ساختمان و یا عواملی همچون تنش های نا به جا به سطح نما ترک ها و درزهایی بر روی سطوح سنگی و سیمانی ایجاد میشود که باید عمل سیمانکاری ترک نما ( سیمانکاری نما ) بدون داربست انجام شود که فضایی را اشغال نکند.
اما اینکه چگونه میتوان در ارتفاعات بالا خدمات پر کردن درز سنگ را براحتی انجام داد بحثی است که ما به شما توضیح میدهیم.
چرا مالکین سیمانکاری نما را با طناب انجام میدهند؟
بدلیل اینکه کسی که سیمانکاری نما با راپل را می خواهد انجام دهد حتما یا نمای پشتی و یا نمای بغل ساختمان اجازه نصب داربست نمی دهند.بدلیل مزاحمت و ریختن سیمان به منازل همسایگان و به دلیل مخالفت ها و مشکلات در امر سیمانکاری حتما باید رضایت ساختمان کناری گرفته شود.
همین امر باعث شده سیمانکاری با مشکلاتی مواجه شود . این مشکلات بعد از مدتی میتواند نم زدگی و رطوبت دهی به داخل ساختمان و واحد باشد.
سیمانکاری نما با راپل (طناب)
سیمانکاری نما در ساختمانها و فضاهای دیگر، اختلال بوجود نیاوردن در مسیر رفت و آمد را تضمین میکند.
هزینه و قیمت مناسب سیمانکاریهای خرده و کوچک باعث امکان زدن داربست هزینه را چندین برابر میکند.
امروزه برای صرفهجویی در هزینهها، از روش سیمانکاری بدون داربست استفاده میکنند و این امر باعث افزایش تعداد مشتریانی شده است که از خدمات سیمانکاری بدون داربست بهره میبرند.
منظور از سیمانکاری نما
سیمانکاری نما همانطور که عرض شد دلایل واضحی مثل نم و رطوبت و سرمایی که به داخل ساختمان وارد می شود دارد.
یکی از عمده دلایل سیمان کردن نمای جانبی اینست که مهندسان ناظر شهرداری اگر نماهای جانبی سیمان نشود پایان کار نمی دهند.
زیرا هم زیبایی شهر را به هم می ریزد و هم باعث مشکلاتی در آینده خواهد شد. نمای ساختمان مهمترین بخش در نگاه اول شهروندان به شمار می آید . نمای خارجی در اصل محافظ اصلی ساختمان بوده و اگر بصورت خام باشد یعنی سنگ یا سرامیک یا سیمان نشود انرژی زیادی را حدر می دهد.
سیمانکاری نمای ساختمان بدون داربست باعث استحکام بنا در برابر زلزله و عوامل جوی مثل طوفان و باران میشود.
سفید کاری نما با طناب
منظور از سفید کاری نما همان ترکیب سیمان سفید و پودر سنگ است که به اندازه با هم مخلوط می شود و به سطح نما پاشیده می شود . ضخامت سفید کاری نما و زدن این نوع ملات حدود ۴ تا ۸ میلیمتر باید باشد که سطح را پر و یکدست سفید کند. این امر با استفاده از ماله های پلاستیک بر روی سطح دیوار کشیده می شود. ( سیمانکاری نما )
حتما قبل از خشک شدن ملات باید بوسیله اسفنج نرم و خیس روی آن را بکشید تا کاملا یکدست و شفاف شود. ماساژ دادن روی ملات با اسفنج خیس و نرم باعث می شود که سطح دیواره دچار ترک خوردگی نشود. بمدت ۲ تا ۳ روز حتما باید سطح مورد نظر را با آب خیس و مرطوب نگه داشت تا استقامت آن بالا برود.
شکاف در نمای سنگی ساختمان ( سیمانکاری نما )
شکافی که در سطح نمای سنگی ساختمان ایجاد میشود بدلیل موضوع نشست خاک سطح تهران
و شهرهای بزرگ که سالیانه ۱ الی ۲ سانتی متر میباشد در نما ایجاد میشود.
برای پوشاندن درز سنگ نما ( سیمانکاری نما ) و شکاف سنگ میتوان از مصالحی مثل سیمان سفید و پودر سنگ استفاده کرد.
و حلالی مثل چسب z90 را با آن مخلوط کرد.
مشکلاتی که درز ها میتوانند ایجاد کنند
سیمانکاری نما میتواند از درزهای ایجاد شده در نمای ساختمان پوشانده و بستهنشود، که این اقدام باعث جلوگیری از خرابیهایی همچون نمزدگی و رطوبت به داخل واحد ساختمان میشود و در نتیجه رنگ و گچ را از بین نمیبرد.
ترکهای سطح نما نیز میتواند به خرابیهایی منجر شود که هزینههای گزافی را برای تعمیر به دنبال دارد. در این موارد، علت نمزدگی و خرابی باید تعمیر شود تا از تخریب جلوگیری شود.
وقتی آب به داخل درز و شکافی روی نمای ساختمان نفوذ میکند، راه خود را ادامه میدهد و به اصطلاح به آن میگویند آب مسیر خود را پیدا میکند. با استفاده از سیمانکاری نما، این نقاط آسیبدیده میتواند تعمیر و از ورود آب به داخل ساختمان جلوگیری شود.
سیمانکاری روی نمای ساختمان:
معمولا در برخی اوقات بعد از اتمام نما کاری, داربست را باز می کنند ولی جای لوله داربست در نما باقی میماندو باعث این میشود که پرندگان در حفرهای نما لانه کنند و یا به داخل واحد نفوذ کنند . برای سیمان کاری نما ساختمان میتوان از روش راپل با کارشناسان الو راپل مشاوره بگیرید.
سیمانکاری نما مستر راپل , کار را نسبت به خدمات داربست راحت تر و ایمنتر میکند.
در چه ساختمانی نشست بیشتر تاثیر میگذارد؟
سیمانکاری نما از روشهای مؤثر برای جلوگیری از نشست ساختمان استفاده میشود. معمولاً نشست ساختمان به دلیل نرمی خاک زمین رخ میدهد، اما با افزایش تعداد طبقات ساختمان و وزن سنگینی که بر فوندانسیون اعمال میشود، خرابیها، شکافها و ترکها در نمای ساختمان نیز افزایش مییابد. با استفاده از سیمانکاری نما میتوان این خرابیها را به حداقل رساند و از نشست زیاد ساختمان جلوگیری کرد.
ترک های عمیق سیمانی چطور پر میشوند؟ ( سیمانکاری نما )
ترک های سطحی روی نما براحتی و با استفاده از مصالح سیمان و اگر نما رنگی باشد با مقداری گلماش قابل بستن و پر کردن است ولی موارد مشابحی در اکثر خدمات در نما مشاهده میشود که نوع ترک های آن عمیق و وسیع میباشد.
در این گونه موارد باید از چسب سیلیکون و یا پلی اورتان و یا چسب z90 ابتدا داخل شکاف را پر کرد و در مرحله آخر روی آن را سیمان کرد.
این نوع پوشش درز استقامت بالایی در برابر خرابی آن دارد و باعث میشود دیگر ترک ها باز نشوند ، ولی عملی که خیلی موثر در این روند میباشد بعد از اتمام سیمانکاری نما باید ۴۸ ساعت روی سطح سیمان شده را با آب خیس و مرطوب کرد تا ماندگاری سیمان آن بهتر شود.
سیمانکاری نما فلزی ساختمان
سیمانکاری نما روی سطوح فلزی ممکن است به دلیل ضعف چسبندگی سیمان به فلز، بعد از گذشت مدت زمانی، باعث ترک در سیمان و یا جدا شدن سیمان از سطح فلز و اسکلت نما شود.
برای اجرای صحیح سیمانکاری نما روی سطح فلزی، ابتدا با استفاده از توری رابیتس سطح فلز را پوشش میدهند و سپس سیمانکاری نما را انجام میدهند. این روش باعث میشود تا سیمان و ملات به خوبی به سطح فلز چسبیده و جدا نشوند.
سیمانکاری نما بدون داربست
امروز برای خدمات سیمانکاری نما و ترمیم نمای سیمانی دیگر از داربست استفاده نمیشود. بستن داربست برای خدمات سنگین مثل اجرای اولیه ساختمان و کارهای بزرگ انجام میشود.
از روش سیمانکاری بدون داربست در خدمات ترمیمی و تعمیری کوچک نما که زدن داربست به صرفه نمی باشد استفاده میشود. سیمان کاری با این روش براحتی و تنها با دو رشته طناب برای هر ساختمانی قابل اجراست.
تعمیرات سیمان کاری نما
تعمیرات سیمانکاری نما ساختمان هایی انجام می شود که بعد از اتمام کار های اجرایی نما مثلا داربست را باز میکنند و جای لوله های آن خالی روی سطح دیوار باز میماند.
در مواقع این چنینی از نیروهای ماهر ارتفاع کار میتوان بهره گرفت و خدمات تعمیر نمای سیمانی را با کمترین هزینه انجام داد. در مواقعی که نمای سیمانی دچار آسیب و ترک میشود و امکان زدن داربست هم وجود ندارد و از نظر هزینه ای هم به صرفه نمیباشد براحتی میتوان از خدمات سیمانکاری ما بهره برد.
گروه متخصص مستر راپل با بهره گیری از بهترین امکانات ویژه ، سیمانکاری ساختمان شما را عهده دار است
تعقیب
[…] سیمانکاری نما […]
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید ؟در گفتگو ها شرکت کنید!